WANTS

♥Iphone 4! Det står øverst på ønskelista akkurat nå. Er så lei av mobilen min, jeg har en Xperia (hvit, stor) sony ericsson. Husket da jeg var heelt i hundre når jeg fikk mobilen her, men det snur fort når det kommer nye ting har jeg funnet ut!

♥New york! Jeg drømmer om å reise til New york. Store drømmen er jo å flytte dit, bli kjent og bli rik. Vell, hvem drømmer ikke om det?
Det første som slår meg er jo selfølgelig shopping og starbucks!♥Kamera! Men det får jeg jo meg i helga såå, det gleder jeg meg til :-) aah.

Holder også på og pusser opp rommet mitt/gjør om. Skal nemlig få walk in closet, herlig!!! utrolig happy!! Og endelig får jeg flere kanaler på tv'en, gleder meg til å få kanalen fem så jeg kan følge med aalle yndlings seriene mine, gossip girl, one three hill og mange andre :-)

Har du noe av dette?
Hva er det du ønsker deg?

Rach lyng berg

5 kommentarer

♥imwe

14.mar.2011 kl.20:24

jeg og har experia :)<3

Helena - It's all about me

14.mar.2011 kl.20:24

jeg har kamera, også skal jeg til new york i sommerferien + iphone til sommeren kanskje, woho! :) skal få walk in closet når jeg skal pusse opp rommet også, så det blir stas! :D

Rachel Lyng

14.mar.2011 kl.20:39

Helena: heerligt! :D

Rachel Lyng

14.mar.2011 kl.21:53

imwe: kult, er du også lei av den? :-)

hadesilje

15.mar.2011 kl.01:33

walk in closet e jo sykt digg :-) vi har de samme ønskene.. hihi.

Skriv en ny kommentar

Rachel Lyng

Rachel Lyng

14, Trondheim

Hei, jeg er ei jente på 14 år. Blogger om hverdagen min, outfits, annbefalinger. Elsker klær! kontakt: rachellyng@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits